Evolução genética para características de carcaça em bovinos Nelore sob seleção para maciez da carne.
Evolução genética para características de carcaça em bovinos Nelore sob seleção para maciez da carne.
Author(s): LIMA, N. A. P. de; COSTA, M. F. O. e; MAGNABOSCO, C. U.; BRUNES, L. C.; LOPES, M. R.; EIFERT, E. da C.
Summary: Objetivou-se com este trabalho avaliar as tendências genéticas para características de carcaça e conformação frigorifica em bovinos Nelore submetidos à seleção genética para maciez da carne (WBSF).
Publication year: 2019
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Bovino, Carne, Gado Nelore, Melhoramento Genético Animal
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.