Estabilidade físico-química de amostras de méis da região Sul do Rio Grande do Sul no período de armazenamento.
Estabilidade físico-química de amostras de méis da região Sul do Rio Grande do Sul no período de armazenamento.
Author(s): KROLOW, A. C. R.; FERRI, N. M. L.; FONSECA, L. X.; BENTO, A. F.; FIGUEIRA, K. U.; LIMA, F. M.
Summary: Teve-se por objetivo o aprofundamento do conhecimento sobre a qualidade dos méis produzidos na região Sul do Rio Grande do Sul, especialmente a sua manutenção em relação à estabilidade durante a estocagem.
Publication year: 2020
Types of publication: Journal article
Keywords: Apicultura, Apis melífera, Mel, Qualidade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.