Teores de capsaicinoides em pimenta habanero 'BRS Nandaia' cultivada em telado e campo.
Teores de capsaicinoides em pimenta habanero 'BRS Nandaia' cultivada em telado e campo.
Author(s): PILON, L.; RIBEIRO, C. S. da C.; SOUZA, D. G. de; SOARES, J. de S.; SANTOS, K. G. dos
Summary: O objetivo deste estudo foi avaliar o conteúdo de capsaicinoides em frutos de habanero, cultivar BRS Nandaia, cultivada em telado e em campo aberto.
Publication year: 2020
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Vegetables
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.