Características comerciais, armazenamento e qualidade pós colheita de cultivares de alho infectadas e livres de vírus.
Características comerciais, armazenamento e qualidade pós colheita de cultivares de alho infectadas e livres de vírus.
Author(s): NASSUR, R. de C. M. R.; HABER, L. L.; VILAS BOAS, E. V. de B.; RESENDE, F. V.
Summary: O presente estudo teve como objetivo avaliar as características comerciais, a qualidade dos bulbos e a capacidade de armazenamento em condição ambiente de alho infectado e livre de vírus.
Publication year: 2020
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Alho, Allium Sativum, Bulbo, Produtividade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.