Tolerância à germinação na espiga em trigo (Triticum aestivum L.) em duas épocas de colheita.
Tolerância à germinação na espiga em trigo (Triticum aestivum L.) em duas épocas de colheita.
Author(s): SCHEEREN, P. L.
Summary: O trigo é um dos cereais de inverno mais cultivados no mundo. A germinação na espiga tem sido constatada como um fator limitante na produção de grãos e na qualidade tecnológica para usos industriais.
Publication year: 2021
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Wheat
Keywords: Alfa-amilase, Germinação, Pré-Colheita, Triticum Aestivum
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.