Boas práticas na colheita e pós-colheita: hortaliças folhosas.
Boas práticas na colheita e pós-colheita: hortaliças folhosas.
Author(s): LANA, M. M.
Summary: A adoção de boas práticas na colheita e pós-colheita é essencial para preservar a qualidade das hortaliças e reduzir as perdas que ocorrem nas etapas de comercialização e consumo. Perdas pós-colheita, tanto em qualidade como em quantidade, tem impacto negativo na produção sustentável de alimentos e na garantia do direito humano à alimentação adequada.
Publication year: 2021
Types of publication: Books
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Colheita, Hortaliça Folhosa, Pós-Colheita, Segurança Alimentar
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.