Fatores de risco associados à qualidade microbiológica do leite de rebanhos fornecedores de agroindústrias familiares.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): DIAS, J. A.; CONSTANTINO, N. A. S.; PACHECO, I. F.; APRÍGIO, M. E. G.; TENÓRIO, T. E. C.; SILVA, F. de A. C.

Summary: Dentre os parâmetros que caracterizam a qualidade do leite, o atendimento ao limite definido na legislação para contagem bacteriana se caracteriza por um desafio à cadeia produtiva de Rondônia. O objetivo do trabalho foi identificar os fatores de risco associados à contagem bacteriana do leite de rebanhos fornecedores de agroindústrias familiares do estado.

Publication year: 2021

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.