Carne-de-vaca: Clethra scabra.
Carne-de-vaca: Clethra scabra.
Author(s): CARVALHO, P. E. R.
Summary: NOMES VULGARES POR UNIDADES DA FEDERAÇÃO: canjuja, guaperê, pau-de-cera, vassourão e vermelhão, em Minas Gerais; cangalheira-falsa, carne-de-vaca, caujuja e guaperê, no Paraná; canela-abacate e folha-de-bolo, no Estado do Rio de Janeiro; carne-de-vaca, caujuja e guaperê, no Rio Grande do Sul; canjuja, canjujeira, carne-de-vaca e caujuja, em Santa Catarina; cangalheira, cangalheira-falsa, cangalheiro, cangalheiro-falso, caujuja, caúna, falsa-cangalheira, guaperê, pau-de-cinzas e vassourão, no Estado de São Paulo. NOMES VULGARES NO EXTERIOR: cori cori, na Bolívia.
Publication year: 2006
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Forestry
Keywords: Carne de vaca, Clethra scabra, Crescimento, Descrição, Espécie Nativa, Madeira, Nomenclatura, Ocorrência, Taxonomia, Uso
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.