Extrato de bandinha de feijão como base para meio de cultivo de bactérias ácido-láticas (BALs).
Extrato de bandinha de feijão como base para meio de cultivo de bactérias ácido-láticas (BALs).
Author(s): FRANTZ, S. C.; SIQUEIRA, F. G. de; BASSINELLO, P. Z.
Summary: As BALs são amplamente utilizadas na produção de alimentos e bebidas, estão envolvidas em diversos processos fermentativos e, são exploradas comercialmente como probióticos. Foi avaliado o uso de bandinhas de feijão no crescimento de BALs, em substituição ao caldo MRS de alto custo de produção.
Publication year: 2021
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Bactéria ácido-lática, Feijão, Fermentação, Meio de cultivo, Probióticos, Subproduto
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.