Características analíticas dos vinhos Riesling Itálico da Serra Gaúcha.
Características analíticas dos vinhos Riesling Itálico da Serra Gaúcha.
Author(s): SCOPEL, G.; RIZZON, L. A.; GABBARDO, M.
Summary: A Serra Gaúcha, reqrao vitícola mais importante do Brasil, apresenta aptidão enológica para a produção de vinhos brancos. Entre as cultivares de videira mais utilizada na produção de vinho brancofino varietal na Serra Gaúcha, destaca-se a cv. Riesling Itálico.
Publication year: 2005
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Aptidão enológica, Vinho, Vinhos brancos
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.