Efeito da safra vitícola na composição da uva, do mosto e do vinho Isabel da Serra Gaúcha.
Efeito da safra vitícola na composição da uva, do mosto e do vinho Isabel da Serra Gaúcha.
Author(s): RIZZON, L. A.; MIELE, A.
Summary: Entre os fatores que interferem na composição e na qualidade do vinho destaca-se a safra vitícola. O objetivo do presente trabalho foi avaliar o efeito das safras de 1999, 2000 e 2001 na composição da uva, mosto e vinho Isabel da Serra Gaúcha.
Publication year: 2005
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Safra vitícola, Vinho, Vinho Isabel
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.