Avaliação dos parâmetros de qualidade do mel comercializado em Teresina, Piauí.
Avaliação dos parâmetros de qualidade do mel comercializado em Teresina, Piauí.
Author(s): REIS, G. M. de S. dos; BARRETO, A. L. H.; BATISTA, J. T.; CRUZ, M. A. A.
Summary: Este trabalho tem como objetivo avaliar os parâmetros de qualidade e características físico-químicas de diferentes marcas de méis comercializados em Teresina, PI, com selo de fiscalização e sem fiscalização.
Publication year: 2022
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Diástase, HMF, Mel fiscalizado, Parâmetros de qualidade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.