Armazenamento da farinha de mandioca enriquecida com polpa de buriti.
Armazenamento da farinha de mandioca enriquecida com polpa de buriti.
Summary: O presente trabalho teve como objetivo avaliar o armazenamento da farinha de mandioca com adição de polpa de buriti em relação aos parâmetros físico-químicos.
Publication year: 2018
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Acre
Keywords: Acre, Amazonia Occidental, Amazônia Ocidental, Armazenamento de Alimento, Buriti, Casa de farinha, Cassava flour, Condiciones de almacenamiento, Farinha, Fruit pulp, Harina de yuca, Mandioca, Manihot Esculenta, Mauritia flexuosa, Mâncio Lima (AC), Physicochemical properties, Polpa de Fruta, Propiedades fisicoquímicas, Propriedade Físico-Química, Pulpa de fruta, Storage conditions, Western Amazon
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.