Eficiência da crioconcentração em sucos de uva.
Eficiência da crioconcentração em sucos de uva.
Author(s): CAMPOS, F. M.; OLIVEIRA, V. S. DE; LAZZAROTTO, M.
Summary: A concentração é uma alternativa eficiente de conservação de alimentos. A concentração por congelamento possibilita a preservação dos compostos termo-sensíveis. O objetivo do trabalho foi avaliar a eficiência da crioconcentração em blocos em sucos de uva.
Publication year: 2022
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Crioconcentração, Suco, Suco de Fruta, Suco de uva, Sólidos totais
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.