Perfil de ácidos graxos de iogurtes tipo grego com diferentes níveis de inclusão de colostro.
Perfil de ácidos graxos de iogurtes tipo grego com diferentes níveis de inclusão de colostro.
Author(s): GOMES, R. D. da S.; RANGEL, A. H. do N.; RIBEIRO, C. V. D. M.; BARBOSA, I. de M.; SILVA, E. G. dos S. O.; JACINTO, K. A.; GALVÃO JÚNIOR, J. G. B.; GAMA, M. A. S. da
Summary: O leite é um líquido secretado por fêmeas mamíferas como principal função dos recém-nascidos, enquanto o colostro é o primeiro componente secreta pelas fêmeas lactantes para nutrição e transferência de imunidade para o bezerro.
Publication year: 2022
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Keywords: Iogurte, Laticínio, Produto Derivado do Leite, Ácido Graxo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.