Caracterização de batata-doce de polpa roxa (ipomoea batatas (l.) lam.) em duas safras.
Caracterização de batata-doce de polpa roxa (ipomoea batatas (l.) lam.) em duas safras.
Author(s): LUCAS, J. V.; FERRI, N. M. L.; WAGNER, J. G.; CONCENÇO, F.; VIZZOTTO, M.
Summary: O objetivo desse trabalho foi a caracterização físico-química de um genótipo de batata-doce de polpa roxa (Ipomoea batatas (L.) Lam.) proveniente do banco de germoplasma da Embrapa Clima Temperado e produzido por um produtor local.
Publication year: 2022
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Keywords: Batata Doce, Batata Doce Roxa
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.