Caracterização de Curtobacterium flaccumfaciens pv. flaccumfaciens e reação de severidade em caupi, soja e feijão.
Caracterização de Curtobacterium flaccumfaciens pv. flaccumfaciens e reação de severidade em caupi, soja e feijão.
Author(s): SANTOS, J. O.; WENDLAND, A.; PEREIRA, R. J.; FERREIRA, S. R.
Summary: Com objetivo de caracterizar a agressividade de isolados oriundos de soja e feijão, bem como avaliar a expressão dos sintomas em caupi, foi feita a inoculação da planta com ferimentos em nove cultivares de caupi, duas de feijão-comum e duas de soja.
Publication year: 2022
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.