Tecnologias de pré-secagem e armazenamento.
Tecnologias de pré-secagem e armazenamento.
Author(s): CARTAXO, C. B. da C.; GONCALVES, R. C.; ALVARES, V. de S.; SOUZA, J. M. L. de; GUEDES, M. C.; SCHURT, D. A.; PRIMO, H. E. de L.; FREITAS-SILVA, O.; BOTELHO, S. de C. C.; NOGUEIRA, R. M.
Summary: O foco deste capítulo são as etapas de pré-secagem e armazenamento da castanha com casca na unidade de produção agroextrativista.
Publication year: 2023
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Acre
Keywords: Agricultura Familiar, Agricultura Sustentável, Amazonia, Armazenamento de Alimento, Bertholletia Excelsa, Brazil nuts, Cadeia Produtiva, Castanha da amazônia, Castanha do Para, Drying, Family farms, Food technology, Nontimber forest products, Produto florestal não madeireiro (PFNM), Secagem, Selo ODS 11, Selo ODS 12, Selo ODS 13, Selo ODS 17, Selo ODS 2, Selo ODS 3, Selo ODS 8, Storage conditions, Supply chain, Sustainable forestry, Tecnologia de Alimento
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.