Emissões de óxido nitroso do solo cultivado com café no cerrado.
Emissões de óxido nitroso do solo cultivado com café no cerrado.
Author(s): OLIVEIRA, A. D. de; CARVALHO, A. M. de; SANTOS, M. V. de A.; SOUSA, T. R. de; JESUS, D. R. de; FONSECA, A. C. P. da; RIBEIRO, H. C.; SILVA, F. A. M. da; PINTO, G. da S.; RIBEIRO, F. P.
Summary: O objetivo do estudo foi quantificar os fluxos de óxido nitroso (N2O) no solo em função do manejo na cultura do café (sequeiro e irrigado), com e sem a presença da Brachiaria decumbens. O estudo foi conduzido na Embrapa Cerrados, Planaltina, DF.
Publication year: 2023
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Cerrados
Keywords: Brachiaria Decumbens, Café, Mudança Climática
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.