Produtividade e teor de amido de variedades de mandioca do Acre, Amazônia.
Produtividade e teor de amido de variedades de mandioca do Acre, Amazônia.
Author(s): RIBEIRO, R. B. B.; SIVIERO, A.; MACEDO, P. E. F. de; LESSA, L. S.; MORAIS, L. V. A. de; MOREIRA, I. R. M. F.
Summary: A mandioca (Manihot esculenta Crantz) é uma espécie vegetal de interesse econômico e social destacado para o estado do Acre. Pode ser utilizada para consumo de mesa ou no preparo de subprodutos, como a farinha e goma, cujo rendimento depende do teor de amido. Este trabalho teve como objetivo avaliar a produtividade e o teor de amido de variedades de mandioca cultivadas no Acre.
Publication year: 2024
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Acre
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.