Pré-tratamento de águas residuárias da suinocultura para aumentar a disponibilidade de fósforo e magnésio.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): HAEFLIGER, H. A.; MORES, R.; INACIO, C. de T.; ANTES, F. G.; KUNZ, A.

Summary: Este trabalho avaliou a influência da adição de ácido sulfúrico para o ajuste de pH e sua relação com a concentração de fósforo total (Ptotal), magnésio (Mg), Cálcio (Ca), amônia (NH3) e carbono orgânico total (COT) contido na água residuária proveniente da suinocultura.

Publication year: 2023

Types of publication: Paper in annals and proceedings

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.