Protocolo para determinação do ponto de colheita do feijão-caupi para fins de grãos verdes.
Protocolo para determinação do ponto de colheita do feijão-caupi para fins de grãos verdes.
Author(s): NOGUEIRA, C. C. P.; CARDOSO, M. J.; ROCHA, M. de M.; HASHIMOTO, J. M.; SOUSA, M. O.
Summary: O conteúdo deste trabalho contribui para o atendimento aos Objetivos de Desenvolvimento Sustentável, especificamente para os ODS 1 - Erradicação da Pobreza, garantindo melhoria da renda do agricultor familiar, e ODS 2 - Fome Zero e Agricultura Sustentável, garantindo sistemas sustentáveis de produção de alimentos e melhoria da nutrição humana.
Publication year: 2024
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Feijão-Caupi, Grão verde, Variedade, Vigna Unguiculata
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.