Influência do ácido giberélico no aumento do tamanho da baga de uvas BRS Tainá no Submédio do Vale do São Francisco.
Influência do ácido giberélico no aumento do tamanho da baga de uvas BRS Tainá no Submédio do Vale do São Francisco.
Author(s): FELINTO FILHO, E. F.; OLIVEIRA, C. R. S. de; MARTINS, L. S. S.; LEAO, P. C. de S.
Summary: O objetivo deste trabalho foi determinar concentrações de ácido giberélico para promover o aumento do tamanho e da massa de bagas de uvas BRS Tainá.
Publication year: 2022
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.