Análise química estrutural da farinha de açafrão-da-terra armazeanada em diferentes embalagens.
Análise química estrutural da farinha de açafrão-da-terra armazeanada em diferentes embalagens.
Author(s): PILON, L.
Summary: O objetivo deste estudo foi produzier e caracterizar a composição química estrutural da farinha de açafrão-da-terra pela técnica de espectroscopia de absorção na região do infravermelho com Transformada de Fourier. Os rizomas foram coletados em Rio Verde, GO. e secos em estufa com circulação de ar a 65 ºC.
Publication year: 2024
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Vegetables
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.