A energia do processo de produção dos alimentos influencia o efeito do aumento de eficiência alimentar de bovinos confinados.
A energia do processo de produção dos alimentos influencia o efeito do aumento de eficiência alimentar de bovinos confinados.
Author(s): MELO, M. N. V. de; AZEVEDO, A. S. S.; PASQUINI NETO, R.; MEDEIROS, S. R. de; BERNDT, A.; GOULART, R. S.
Summary: A estimativa da eficiência energética de dietas para animais é feita com base apenas na energia do alimento, sem contar a energia necessária para produzi-lo.
Publication year: 2024
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.