Avaliação da digestibilidade intestinal da proteína do capim elefante, pelos métodos "in situ" e "in vitro", em três idades de corte.
Avaliação da digestibilidade intestinal da proteína do capim elefante, pelos métodos "in situ" e "in vitro", em três idades de corte.
Author(s): SOARES, J. P. G.; BERCHIELLI, T. T.; AROEIRA, L. J. M.; DERESZ, F.; ARCURI, P. B.; VERNEQUE, R. da S.
Summary: Este estudo teve o objetivo de comparar a digestibilidade intestinal da proteína do capim-elefante com 30, 45 e 60 dias de crescimento, pela técnica do saco de náilon móvel ("in situ"), com o método de três estádios ("in vitro").
Publication year: 2004
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rondônia
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.