Divergência genética entre acessos de inhame por meio de caracteres morfoagronômicos e nutricionais.
Divergência genética entre acessos de inhame por meio de caracteres morfoagronômicos e nutricionais.
Author(s): COSTA, J. G. da; SILVA, L. P. P. L.; RAMOS, S. R. R.; LIMA, A. D. F. DE; SILVA, K. E. A. DA; BASSINELLO, P. Z.
Summary: O inhame (Dioscorea spp.) é uma cultura que desempenha papel socioeconômico importante, sendo amplamente utilizada na alimentação humana em diferentes áreas do mundo.
Publication year: 2024
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Keywords: Dioscorea spp, Inhame, Variabilidade genética, Variedades crioulas
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.