Caracterização de caldas de pulverização de indutores de brotação utilizados na cultura macieira.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): TISSOT, L. DA S.; HAWERROTH, F. J.; MARODIN, G. A. B.; GARGIONI, E. D.; CARDOSO, R. P.; SANTOS, L. Z. DOS

Summary: A macieira é uma frutífera de clima temperado que apresenta dormência de gemas no período hibernal, a fim de superar as condições adversas do período. Contudo, o acúmulo de frio durante o período hibernal em muitos anos não é satisfatório, demandando a utilização de indutores químicos de brotação.

Publication year: 2024

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.