Caracterização de fosfatos naturais nacionais pela técnica de espectroscopia na região do infravermelho médio por reflexão total atenuada.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): BORGES, A. A. A.; NOVOTNY, E. H.; RAMOS, J. F. K.; BENITES, V. de M.

Summary: Fosfatos naturais são uma fonte de baixo custo que podem ser utilizadas na recuperação de solos ácidos tropicais. Contudo, a viabilidade do uso dessas fontes depende de características químicas e mineralógicas que permitam sua rápida solubilização e disponibilização do fósforo nos sistemas agrícolas.

Publication year: 2024

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.