Qualidade pós-colheita de morangos produzidos em sistema semi-hidropônico em sacarias verticais (bags) e coluna de PVC.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): ADELINO, V. R.; RIBEIRO, V. P. do R.; SILVA, G. N. da; BRAGA, M. B.; GUEDES, I. M. R.; PILON, L.

Summary: Na Embrapa Hortaliças, morangos das cultivares Portola e San Andreas foram cultivados em estufa utilizando 1) bags de plástico preto, 2) bags de plástico branco e 3) PVC branco, com fibra de coco como substrato. Após as colheitas, realizadas entre julho a novembro, os frutos foram analisados no Laboratório de Pós-colheita quanto aos teores de sólidos solúveis, acidez titulável e cor.

Publication year: 2024

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.