Absorção e solubilidade em leite de farinha de arroz pré-gelatinizada obtida de grãos quebrados.
Absorção e solubilidade em leite de farinha de arroz pré-gelatinizada obtida de grãos quebrados.
Author(s): BECKER, F. S.; EIFERT, E. da C.; TAVARES, J. S.; SOARES JUNIOR, S.; CARVALHO, A. V.
Summary: Objetivando-se a utilização de farinha de arroz crua e pré-gelatinizada em produtos a base de leite, determinaram-se os índices de absorção e solubilidade em leite de farinhas de arroz cruas e pré-gelatinizadas obtidas a partir de grãos quebrados das cvs. IRGA 417, BRS Primavera e da linhagem CNA 8502.
Publication year: 2010
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Arroz, BRS Primavera, CNA 8502, Extrusão, Farinha de arroz, IRGA 417, Oryza sativa, Subproduto, Tecnologia de alimento
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.