Efeito da torração e umidificação na capacidade higroscópica de farinhas de arroz da cv. BRS Primavera.
Efeito da torração e umidificação na capacidade higroscópica de farinhas de arroz da cv. BRS Primavera.
Author(s): TAVARES, J. S.; SOARES JUNIOR, M. S.; BECKER, F. S.; EIFERT, E. da C.; FERREIRA, P. P.
Summary: Objetivou-se neste trabalho avaliar as variações de higroscopicidade: índice de absorção de água e índice de solubilidade em água das farinhas de arroz da cv. BRS Primavera, submetidas à umidificação, em diferentes proporções, seguidas de torra em micro-ondas, por diferentes tempos.
Publication year: 2010
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Arroz, Farinha de arroz, Higroscopia, Oryza Sativa, Torração, Umidificação
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.