Resistência genética a oídio em linhagens de cevada da Embrapa em 2024.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): COSTAMILAN, L. M.; VILARINHO, A. A.

Summary: O trabalho apresenta resultados de avaliações de reação a oídio em genótipos de trigo, em campo e em casa de vegetação, realizadas na Embrapa Trigo, em Passo Fundo, RS, na safra de 2024. Está alinhado aos Objetivos de Desenvolvimento Sustentável 2 e 12 (Erradicar a Fome e Produção e Consumo Sustentáveis, respectivamente), ao promover a busca de futuras cultivares de cevada resistentes a oídio, mais produtivas e ecologicamente sustentáveis.

Publication year: 2024

Types of publication: Booklets

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.