Alternativas para aproveitamento das raspas da fabricação de minicenouras.
Alternativas para aproveitamento das raspas da fabricação de minicenouras.
Author(s): SILVA, N. C. M.; MACHADO, C. M. M.; MORETTI, C. L.; SILVA, M. A.
Summary: Testou-se, neste trabalho, o uso do subproduto na forma de raspas ou farinha de cenoura na formulação de bolo, biscoito, sequilhos, geléia, doce, bombom, barra de cereal, suflê, croquete e papinha para bebê.
Publication year: 2005
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Cenoura, Desperdício, Minicenoura, Processamento Mínimo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.