Processos de inativação de fatores antinutricionais nas pulses: uma revisão sistemática.
Processos de inativação de fatores antinutricionais nas pulses: uma revisão sistemática.
Author(s): JESUS, L. R. C. de; SILVA, K. G. S. da; COSTA, T. T.; HASHIMOTO, J. M.
Summary: As pulses, são reconhecidas pela FAO como superalimentos, devido ao seu alto teor de proteínas, vitaminas, minerais essenciais, carboidratos complexos e baixo teor de lipídios. O feijão é considerado como uma das principais pulses comercializadas no Brasil e no Mundo.
Publication year: 2025
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Feijão, Métodos de processamento, Proteases, Tripsina
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.