Caracterização da qualidade física e química de oito genótipos de batata-doce de polpas laranja, amarela e creme.
Caracterização da qualidade física e química de oito genótipos de batata-doce de polpas laranja, amarela e creme.
Author(s): PILON, L.; VENDRAME, L. P. de C.; AMARO, G. B.
Summary: Neste estudo, foram avaliados oito novos genótipos de batata-doce produzidos pela Embrapa Hortaliças (polpa alaranjada: MD09026-PL e MD09024-PL; polpa creme: MD09011-PC, MD09004-PC, MD10039-PC e MD10004-PC; e polpa amarela: MD09017-PA e MD12002-PA) e dois controles (cultivares Beauregard e Brazlândia Roxa) quanto à cor, sólidos solúveis, matéria seca, carotenoides totais e ?-caroteno.
Publication year: 2025
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Batata Doce, Caroteno, Carotenóide, Ipomoea Batatas, Solido soluvel
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.