Metodologia de cultivo de bactérias láticas probióticas para aplicação em alimentos.
Metodologia de cultivo de bactérias láticas probióticas para aplicação em alimentos.
Author(s): BRUNO, L. M.; MACHADO, T. F.; MEDEIROS, M. C. C. V.; CALDAS, B. S.
Summary: O presente trabalho tem como objetivo apresentar uma metodologia baseada no congelamento para preparar culturas de BAL probióticas, de forma que elas possam ser diretamente inoculadas em diversas matrizes alimentares e, consequentemente, empregadas no desenvolvimento de novos alimentos com potencial probiótico.
Publication year: 2025
Types of publication: Booklets
Keywords: Bactérias ácido-láticas, Metodologia, Probiótico lácteo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.