A cultura do coco.
A cultura do coco.
Author(s): FONTES, H. R.; FERREIRA, J. M. S.
Summary: Introdução; Importância Econômica; Origem e Distribuição; Aspectos Botânicos; Exigências Climáticas; Solos; Cultivares; Produção de Mudas; Marcação da Área de Plantio; Calagem e Adubação ; Irrigação; Manejo e Tratos Culturais; Doenças e seu Controle; Pragas e seu Controle; Outras Pragas do Coqueiro; Colheita; Coeficientes de Produção.
Publication year: 2006
Types of publication: Books
Keywords: Adubação, Botânica, Calagem, Clima, Coco, Coconut, Colheita, Controle Integrado, Controle de doença, Controle de praga, Cultivo, Doença, Doença de Planta, Doenças, Irrigação, Manejo, Plantio, Praga, Praga de Planta, Pragas, Produção, Produção de muda, Solo, Variedade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.