Os avanços da aqüicultura.
Os avanços da aqüicultura.
Author(s): ROUTLEDGE, E. A. B.; SCORVO FILHO, J. D.; QUEIROZ, J. F. de
Summary: A produção global da aqüicultura tem apresentado elevados níveis de crescimento nas últimas duas décadas, e no Brasil, esta expansão está expressa no aumento do consumo per capita de pescados, de 6 para 8kg/ano. Este aumento na produção tem gerado excedentes exportáveis que tornaram a balança comercial brasileira superavitária desde 2001 (MDIC/SECEX).
Publication year: 2005
Types of publication: Journal article
Unit: Embrapa Environment
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.