Picles do xilopódio do umbuzeiro (Spondias tuberosa Arruda).
Picles do xilopódio do umbuzeiro (Spondias tuberosa Arruda).
Author(s): CAVALCANTI, N. de B.; SANTOS, C. A. F.; RESENDE, G. M. de; BRITO, L. T. de L.; ANJOS, J. B. dos
Summary: As plantas de imbuzeiro ( Spondias tuberosa Arruda) desenvolvem, em sua raiz principal, um xilopódio ou batata que é rico em nutrientes e pode ser aproveitado para o consumo na forma in natura e/ou em conservas, denominadas de picles.
Publication year: 2007
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Consumo, Fruit, Picles, Preparo, Processamento, Processing of umbu, Umbu, Umbuzeiro, Xilopódio
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.