Diferentes formas de processamento para picles de xilopódio de imbuzeiro (Spondias tuberosa Arruda).
Diferentes formas de processamento para picles de xilopódio de imbuzeiro (Spondias tuberosa Arruda).
Author(s): CAVALCANTI, N. de B.; RESENDE, G. M. de
Summary: Para o aproveitamento do xilopódio de plantas de imbuzeiro na forma de picles, visando à obtenção de um produto de boa aceitação pelos consumidores, foi realizado um teste sensorial com picles, em três formas de processamento.
Publication year: 2005
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Picles, Processamento, Umbu, Xilopódio
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.