Captação "in situ": água de chuva para produção de alimentos.
Captação "in situ": água de chuva para produção de alimentos.
Author(s): ANJOS, J. B. dos; CAVALCANTI, N. de B.; BRITO, L. T. de L.; SILVA, M. S. L. da
Summary: Captação de água de chuva in situ é uma maneira de preparar o solo para o plantio de culturas, principalmente anuas, como milho, feijão, mandioca, exploradas em condições dependentes de chuva.
Publication year: 2007
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Alimento, Captação, Captação de água de chuva, In situ, Produção de alimentos, Solo, Tecnologia, Água de chuva
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.