Biorreatores: aspectos gerais e sua utilização para cultura de tecidos vegetais.
Biorreatores: aspectos gerais e sua utilização para cultura de tecidos vegetais.
Author(s): RIBEIRO, J. M.; BASTOS, D. C.
Summary: Cultura de Tecidos Vegetais; Biorreatores na cultura de tecidos vegetais; Vantagens do uso de biorreatores em relação ao processo de micropropagação convencional; Problemas no uso de biorreatores e como contorná-los; Principais tipos de biorreatores; Principais parâmetros físicoquímicos em um biorreator; Formas e efeitos da agitação; Formas de transferência e efeitos do oxigênio dissolvido; Efeitos provocados pelas variações de CO2 e pH.
Publication year: 2008
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.