Influência de hidrocolóides na cor de estruturado de maracujá-do-mato.
Influência de hidrocolóides na cor de estruturado de maracujá-do-mato.
Author(s): ARAÚJO, A. J. de B.; AZOUBEL, P. M.; OLIVEIRA, S. B. de
Summary: No presente trabalho, foi realizado um estudo baseado em um planejamento experimental e posterior análise da superfície de resposta, com o objetivo de verificar a influência de hidrocolóides (alginato, pectina e gelatina) na cor de estruturado de maracujá-do-mato.
Publication year: 2008
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Alginato, Gelatina, Maracujá-do-mato, Passiflora, Pectina, Produto regional
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.