Produção integrada de uva para vinho.
Produção integrada de uva para vinho.
Author(s): LOPES, P. R. C.; OLIVEIRA, J. E. de M.; ASSIS, J. S. de; OLIVEIRA, I. V. de M.; SILVA, R. R. S. da
Summary: Introdução. Estado da arte da cultura - o problema; Benefícios ambientais da produção integrada; Ganhos econômicos com a produção integrada de uvas para vinho (PI UV); Ganhos da sociedade em termos de contaminação de produtos agrícola; Capacitação dos agentes envolvidos.
Publication year: 2009
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Brasil, Grape, Manejo, Processamento, Produção Integrada, Sistema de Produção, Uva, Uva para vinho, Vale do São Francisco, Videira, Vinho, Viticultura, Wine
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.