Avaliação de meios de cultura para quantificação de fungos em farelo de arroz.
Avaliação de meios de cultura para quantificação de fungos em farelo de arroz.
Author(s): CARMO, E. J. S.; SILVA-LOBO, V. L.; BASSINELLO, P. Z.; RINALDI, M. M.; OLIVEIRA, M. G. C.
Summary: Como o farelo de arroz apresenta uma contaminação por fungos desconhecida, este trabalho visa avaliar e selecionar o melhor meio de cultura para a quantificação de fungos presentes em farelo de arroz.
Publication year: 2006
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Arroz, Farelo, Fungo, Oryza Sativa
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.