Composição de micro e macro nutrientes de diferentes proporções da mistura de arroz tipo 1: polido e parboilizado.
Composição de micro e macro nutrientes de diferentes proporções da mistura de arroz tipo 1: polido e parboilizado.
Author(s): OLIVEIRA, M. G. de C.; BASSINELLO, P. Z.; DEVILLA, I. A.; PENHA, W. F. da
Summary: O principal objetivo deste trabalho é avaliar os teores de micro e macro nutrientes dos diferentes padrões da mistura de subgrupos do tipo 1 de arroz beneficiado branco polido e arroz parboilizado polido.
Publication year: 2007
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.