Influência da saturação por bases na disponibilidade de micronutrientes no solo e na produtividade de grãos do feijoeiro.
Influência da saturação por bases na disponibilidade de micronutrientes no solo e na produtividade de grãos do feijoeiro.
Author(s): FAGERIA, N. K.; SANTOS, A. B. dos
Summary: O objetivo deste estudo foi determinar os efeitos da saturação por bases e de micronutrientes na produtividade do feijoeiro e nos teores de micronutrientes no solo no sistema plantio direto.
Publication year: 2005
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: CONAFE, Feijão, Grão, Micronutriente, Phaseolus Vulgaris, Plantio Direto, Saturação
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.