Maturação de pós-colheita das cultivares de arroz de terras altas BRS Sertaneja, BRS Pepita e BRS Monarca.
Maturação de pós-colheita das cultivares de arroz de terras altas BRS Sertaneja, BRS Pepita e BRS Monarca.
Author(s): FONSECA, J. R.; CASTRO, E. da M. de; MORAIS, O. P. de
Summary: O objetivo deste trabalho foi verificar o comportamento culinário referente à coesividade dos grãos no cozimento, após até cinco meses de armazenamento, de três novas cultivares de arroz de terras altas recomendadas pela Embrapa e de uma linhagem elite promissora.
Publication year: 2007
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Arroz, BRS Monarca, BRS Pepita, BRS Sertaneja, Cocção, Culinária, Grão, Oryza Sativa, Terras altas, Variedade, rice
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.