Liberação de micronutrientes de coquetéis vegetais no Semiárido.
Liberação de micronutrientes de coquetéis vegetais no Semiárido.
Author(s): MENDES, A. M. S.; PETRERE, V. G.; SILVA, C. B. da; COELHO, A. A. F.
Summary: O presente estudo foi realizado em casa de vegetação com o objetivo de avaliar a taxa de liberação de micronutrientes pela parte aérea de coqueteis vegetais, no Semi-Árido.
Publication year: 2009
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Coquetel vegetal, Decomposição, Micronutriente, Planta, Resíduos vegetais, Solo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.